Versioni i ri do të prezantohet në fund të prillit, në Austin Auto Show

Deri më tani, Lamborghini ofronte dy lloje formatesh të veturave, përmes linjave Huracan dhe Aventador, ndërsa përjashtim ka bërë me Urus, që ka formë krejt tjetër, transmeton Telegrafi.

Kompania e fuqishme italiane, tani ka konfirmuar se ia ka larguar këtij crrosoveri pjesën e pasme, pasi e ka aprovuar për prodhim Urus SUT.

Të interesuarit, për të lëvizur me super-makinë, teksa kanë mundësi edhe të transportojnë mallra apo veglat e punës, tashmë mund t’i gëzohen këtij projekti.

Raportohet se ky version të ofrojë mundësi për më shumë se dy pasagjerë, ndërsa nuk dihet nëse mbetet vetëm me dy dyer.

Sipas të gjitha gjasave, Lamborghini Urus SUT do ta ketë motorin nga modeli bazë, ndërsa gjithçka pitet të mësohet në Austin Auto Show, që zhvillohet në fund të këtij muaji. /Telegrafi/