Në Islandë, një lagunë mahnitëse është vendosur të hapet, duke u mburrur me një bar notues dhe pamje marramendëse të oqeanit.

Me miliona njerëz dynden atje për të pushuar, vendi është i njohur për burimet e tij gjeotermale. Në këtë moment, “Blue Lagoon” po përmbush kënaqësitë e turistëve.

Por në 2021, “Sky Lagoon”, i cili do të ketë pamje në oqean dhe një bar në lagunë, do të rrisë seriozisht ofertën e lagunës së Islandës.

Ja se çfarë do të duhet të dini:

Kompania e Pursuit zbuloi në një deklaratë synimet e tyre për të zgjeruar gamën e përvojave dalluese të udhëtimit me një lagunë gjeotermale në bregun e oqeanit.

Laguna e re, e quajtur Sky Lagoon, ndodhet vetëm disa minuta nga Reykjavik në Kársnes Harbour, Kópavogur, vetëm disa minuta nga qendra e qytetit të Reykjavik.

Çfarë e dallon këtë lagunë nga pjesa tjetër e tyre?

Së pari, kjo do t’u japë turistëve një vend për t’u çlodhur dhe rinuar. Së dyti, ka disa nga pamjet më spektakolare të Oqeanit Atlantik që keni parë ndonjëherë. Si kurrë më parë. Dhe së treti, perëndimet e diellit atje janë magjike.

Laguna e bërë nga njeriu po merr parasysh pamjet mahnitëse të Islandës. Do të ketë një pishinë pafundësie prej 70 metrash që do të shkrihet pa probleme në peizazhin e oqeanit, si dhe elemente të dizajnit të frymëzuar nga shtëpitë tradicionale të Islandës. /Telegrafi/