LAJMI I FUNDIT:

Laboratori i UBT-së i licencuar për të kryer testime për COVID-19

Laboratori i UBT-së i licencuar për të kryer testime për COVID-19

UBT, si qendra më e madhe akademike e inovacionit për mjekësi në Kosovë, në kuadër të Poliklinikës ka të licencuar laboratorin më bashkëkohor që punon sipas standardeve të njohura ndërkombëtare, për të bërë testime me metodën RT-PCR dhe testime serologjike për COVID-19.

Reklama

Laboratorët e UBT-së janë në dispozicion për të përmbushur nevojat dhe kërkesat e pacientëve në këtë situatë pandemie.

Laboratori i UBT-së gjithashtu ofron paketën në të cilën janë të përfshirë të dy testet:

Testimi molekular RT-PCR (65 euro)
Testimi serologjik (25 euro)