Anëtarët e koalicionin PDK-AAK-NISMA (PAN) bëjnë të ditur se tashmë janë siguruar më shumë se 61 vota dhe se Kosova do t’i krijojë institucionet e reja në javën e parë të shtatorit.

Idenë e koalicionin LAA për mbajtjen e një tryeze midis liderëve të partive për gjetjen e mundësisë për dalje nga kriza politike, zyrtarët e PAN-it e quajnë humbje kohe. Ndërsa, qytetarët thonë se e kanë humbur besimin tek klasa politike. /21Media/