Edhe zogjtë në degë e dinë se sa e rëndësishme është të mbrohen mirë nga dielli.

Edhe pse shumica e njerëzve kërkojnë çadra, kapele dhe kremra me faktorë mbrojtës, ka edhe njerëz që nuk i dëgjojnë rekomandimet e ekspertëve.

Por kanë metodat e tyre me të cilat ata “mbrojnë” veten nga dielli.

Për shembull, ky zotëri filmoi diku në Mal të Zi, i cili duket si një pjekje e marinuar e gatshme për ta futur në furrë. /Telegrafi/