Askush nuk do të donte, që të bënte së paku një xhiro me këto vetura

Nëse makina iu është bërë monoton dhe dëshironi të ja shtoni së paku një element, për ta gjallëruar, kujdesuni që këta ta realizojë ndonjë profesionist, transmeton Telegrafi.

Disa pronarë vendosën të kryejnë modifikime të mëdha në veturat e tyre, përfundimet e të cilave, dolën shumë më keq se që pritej.

Për pasojë, ata do të jenë në qendër të vëmendjes kur të dalin në kur, por jo për arsyen më të mirë.

Grumbullimi i rasteve që tregon format kur modifikimet nuk kanë përfunduar mirë, kanë bërë që shikuesit të qeshnin dhe të thonë se do refuzonin edhe një xhiro të vetme. /Telegrafi/