Kush lë mbresën më të madhe te ne?

Natyra nuk di të flasë, mirëpo zotëron perfekt me gjuhën të cilën të gjithë e kuptojmë – me bukurinë.

Dhe kur mendoni që juve asgjë nuk mund t’ju befasojë, sërish aty është natyra që t’ju dekurajojë! – transmeton Telegrafi.

1. Ishulli Beriesa në Kaliforni

View this post on Instagram

A post shared by Nick Cone/50 States & Counting (@50statesandcounting) on Apr 20, 2020 at 12:57pm PDT

2. Krokodili Albino

View this post on Instagram

A post shared by Anndrea Bailey (@thedrowsypoppy) on Jun 17, 2020 at 12:23am PDT

3. Vranësira në formë thjerrëzave mbi malet Fuxhi

View this post on Instagram

A post shared by Nature- Xweza-سرووشتی -Doğa (@xwezanature) on Jul 29, 2020 at 6:36am PDT

4. Ylberi i dyfishtë

View this post on Instagram

A post shared by Barry Butler Chicago (@barrybutler9) on Aug 2, 2020 at 4:53pm PDT

5. Liqeni ngjyrë i trëndafiltë Natron në Tanzani

View this post on Instagram

A post shared by Xanth (@sciencebyxanth) on Jul 31, 2020 at 11:36pm PDT

6. Bretkosa pothuajse tërësisht transparente

View this post on Instagram

A post shared by Animal Facts Every Day (@dailyanimalfactss) on Dec 29, 2019 at 1:00pm PST

7. Shtyllat natyrale të dritave

View this post on Instagram

A post shared by Jeff Baurs Photography (@jeffbaursphotography) on Dec 27, 2017 at 12:01am PST

8. Iluzioni optik natyral tre diej

View this post on Instagram

A post shared by ilias (@ilpappas_) on Dec 13, 2017 at 2:49pm PST

9. Sekuoja më e madhe në botë (lloj druri amerikan)

View this post on Instagram

A post shared by Nick Ford | San Francisco (@nickfjord) on Jul 29, 2020 at 10:47am PDT

10. Kur takohen lava dhe oqeani

View this post on Instagram

A post shared by Kari Perry (@perry_kari) on Oct 9, 2016 at 2:37pm PDT

11. Vaska e djallit

View this post on Instagram

A post shared by K E V I N E A S S A (@kevineassa) on Jul 8, 2020 at 6:26am PDT

Cili fenomen natyral ka lënë te ju përshtypjen më të madhe?

Ndani me ne nëpërmjet komenteve! /Telegrafi/