Kupa Botërore në Dota 2 po zhvillohet në stadiumin e futbollit.

Ka filluar Kupa Botërore në Dota 2, e cila po mbahet në Bukuresht. Kampionati po mbahet në Arenën Kombëtare në kryeqytetin rumun.

Klubet e shpejta të futbollit nga Bukureshti dhe FCSB luajnë në atë stadium, por ata ua lanë stadiumin e tyre atyre.

Kjo është arsyeja pse futbollistët e FSCB dhe Rapid do të duhet të udhëtojnë.

Ata do të luajnë ndeshjet e tyre 100 kilometra nga Bukureshti për shkak të Kupës së Botës në Dota 2. Një sakrificë e madhe e klubeve nga kryeqyteti. /Telegrafi/