Shumica besojnë që kundërshtitë tërheqin, mirëpo një hulumtim i ri ka zbuluar që kjo me siguri në është e vërtetë

Sajti i njohjeve, “eHarmony” ka bërë një hulumtim dhe ka zbuluar që ngjashmëria është çelës i suksesit në lidhje të gjata, pa marrë parasysh atë që njerëzit e ndryshëm mund të jenë joshës për njëri-tjetrin në fillim.

Në studim kanë marrë pjesë 1.000 çifte dhe është zbuluar që kundërshtitë patjetër duhet të përplasen në një moment, madje edhe nëse tërheqin në fillim, transmeton Telegrafi.

Ky studim argumenton se të kundërshtitë tërhiqen vetëm shkurtimisht dhe se ato tërhiqen nga njëra-tjetra nga dallimet intriguese.

Reklama

Me kalimin e kohës ato dallime pengohen midis njerëzve dhe çojnë deri në padurim.

Një person i nënshtruar mund të tërhiqet nga dikush që është dominant, por do të ishte më mirë që të dy ata dominues të ishin në një marrëdhënie, thotë studimi.

Reklama

Edhe pse mund të përplasen herë pas here, ata do të ndihen të barabartë në marrëdhënie dhe kështu marrëdhënia do të jetë më e shëndetshme.

Nëse jeni duke kërkuar një partner, sigurohuni që të jetë sa më i ngjashëm nëse dëshironi që lidhja juaj të zgjasë. /Telegrafi/