Udhëheqësi i Parlamentit të Britanisë së Madhe thuhet se është një 50-vjeçar me gjashtë fëmijë dhe një pasuri shumë milionëshe.

Bëhet fjalë për Jacob Rees-Mogg, i cili në disa pamje të publikuara së fundmi është parë duke u përpjekur dhe përpjekur për të hapur një shishe me ujë, në një ngjarje të filmuar nga BBC, përcjell Telegrafi.

“Djali im duket si ju, ai mund të jetë fëmija juaj i dashurisë!”: Boris Johnson mbetet i humbur nga fjalët e një gruaje, teksa i tregon një foto në telefonin e saj “Djali im duket si ju, ai mund të jetë fëmija juaj i dashurisë!”: Boris Johnson mbetet i humbur nga fjalët e një gruaje, teksa i tregon një foto në telefonin e saj

Kështu, ai u detyruar që një gjë të tillë “tia besonte” deputetit Steve Baker, i cili pa ndonjë vështirësi e hapi atë.

Ndër ngjarjet e publikuara nga një emision i fundit të BBC ka qenë edhe një moment kur një grua i afrohet kryeministrit britanik, Boris Johnson.

Bëhet fjalë për momentin kur kamerat kanë kapur një grua duke i thënë kryeministrit britanik Boris Johnson se “djali i saj mund të ishte fëmija i tij i dashurisë”. /Telegrafi/