Kryetari i Lipjanit Imri Ahmeti, në Debat Plus, ka thënë se gruaja shtatzënë e cila u vra, ka qenë nga komuna e Shtimes.

Ai ka thënë se të gjitha organet që merren me raste të tilla kanë qenë të informuara për rastin e gruas e cila ishte në proces të divorcit nga burri i saj, i cili dyshohet se me armë zjarri ia ka marrë jetën.

Ahmeti bëri të ditur se e ndjera pas ndarjes nga ai, jetonte vetëm me një vajzë të agjës së saj.

“Me të marrë lajmin, kam telefonuar në lagjen të fshatit Llugagji, dhe cili ka qenë statusi social i saj. Është e ndarë para 5 muajsh nga bashkëshorti i saj. Janë shtatë motra, është motra më e vogël, pas divorcit ka jetuar e vetme”.

Reklama
Reklama

“Pas divorcit ajo ka jetuar me një vajzë të agjes së saj. Rasti është lajmëruar në qendrën për punë sociale ne Shtime para katër muajve është lajmëruar edhe në Lipjan. Kam telefonuar menjëherë për të parë a janë marrë me këtë rast…Informacionet nga qendra sociale në Lipjan është se nuk janë marrë këta pasi që rasti ka ndodhur në komunë të Shtimes dhe janë marrë zyrtarët e asaj komunës së Shtimes. Për rastin kanë qenë në dijeni të gjithë organet që trajtojnë raste të tilla”, ka thënë ai.