iPhone 12 mini dhe iPhone 12 Pro Max kanë arritur zyrtarisht, duke shënuar momentin kur iPhone më të mëdhenj dhe më të vegjël vijnë me dizajnin e plotë të Apple.

Ja se si krahasohen realisht të dy llojet e pajisjeve të Apple, të cilat janë në skajet e kundërta të spektrit, si për nga madhësia ashtu edhe nga çmimi.