LAJMI I FUNDIT:

KosovaMed çdo ditë është duke punuar në përmirësimin dhe ngritjen e standardeve të kujdesit shëndetësor

KosovaMed çdo ditë është duke punuar në përmirësimin dhe ngritjen e standardeve të kujdesit shëndetësor

Shëndeti nuk është vetëm mungesa e sëmundjes, por një gjendje e plotë mirëqenie fizike, mendore dhe sociale. Kjo është një ndjenjë që e mbron dhe e fuqizon çdo individ, duke lejuar atë të shijojë bukuritë e jetës në maksimum. 

Në Kosovë, një ndër institucionet që vazhdimisht punon për të garantuar këtë standard të shëndetit dhe të mirëqenies është KosovaMed, e cila ka arritur të bëhet sinonim i besimit dhe cilësisë në fushën e kujdesit shëndetësor. 

Pse KosovaMed? 

KosovaMed është një partner i pakrahasueshëm në fushën e shëndetësisë në Kosovë. Kjo nuk vjen si rastësi, por si rezultat i përkushtimit dhe investimit të pandalshëm në teknologji, trajnimin e profesionistëve shëndetësorë dhe në krijimin e një ambienti që nxit besimin dhe sigurinë te pacientët. 

Shëndeti është një pasuri e pazëvendësueshme që ndikon në mirëqenien dhe lumturinë tonë. Përkushtimi për të ofruar standarde të larta shëndetësore është një detyrë që KosovaMed e mban në zemër të saj.  

Jo rastësisht na zgjedhin ne! Besimi i klientëve në KosovaMed nuk është një vendim i çastit, por është ndërtuar mbi vite të tëra të shërbimit cilësor dhe të besueshëm.   

Partnerët më kompetentë dhe më të besueshëm – Bashkëpunimi me institucione të tjera shëndetësore, si dhe me organizmata ndërkombëtare, ka ndihmuar në ngritjen e standardeve të kujdesit që KosovaMed ofron. Kjo reflektohet në mirënjohjen dhe besimin që komuniteti ka ndaj institucionit. 

Përtej shërbimeve mjekësore 

Në KosovaMed, përkujdesja shkon përtej mureve të institucionit shëndetësor. Nëpërmjet programeve të ndryshme edukative dhe iniciativave në komunitet, KosovaMed përpiqet të ngritë vetëdijen për shëndetin dhe të promovojë një shoqëri më të shëndetshme dhe më të lumtur. 

KosovaMed është shumë më shumë se një partner në shëndetësi; është një aleat i pandalshëm në rrugën tuaj për një jetë të plotë dhe të balancuar. Me një ekip të gatshëm dhe një vizion qartë drejt një të ardhme të shëndetshme për të gjithë, institucioni vazhdon të jetë një pikë referimi për cilësinë dhe inovacionin në fushën e shëndetësisë në Kosovë. 

Kujtojmë se kjo kompani edhe gjatë periudhës së pandemisë kishte dhuruar donacione të ndryshme në komunat që ishin prekur më së shumti nga COVID-19.

Së fundmi, vlen të përmendet se KosovaMed Healthcare u kurorëzua me Titullin “Honorary Doctor of Excellence in Leadership and Humanitarian Services” dhe “Excellence in Healthcare Services”, nga “The Board of Governors of GFSEN Worldwide” me seli në Manchester, Angli. 

Ky titull, i dedikohet si mirënjohje të gjithë Doktorëve & Infermierëve të cilët ishin, janë dhe do të jenë pjesë e kompanisë “KosovaMed Healthcare”. Kjo tregon që angazhimi i KosovaMed është njohur edhe në nivel ndërkombëtar dhe se ne jemi duke punuar në përputhje me standardet më të larta të cilësisë në fushën e shërbimeve mjekësore.

Për më shumë informacione kontaktoni:

Facebook: KosovaMed Healthcare

Instagram: kosovamed

Tel: 043 746 153

Email: info@kosovamed-hc.com