Posto fotografinë tënde të festës së Pavarësisë me hashtag #KosovaFeston11 dhe bëni TAG @ipko.rrethiyt në Instagram, që të bëheni pjesë e lojës për të fituar njërën nga 11 dhuratat.

11 fotot që kanë më së shumti pëlqime (LIKE) fitojnë njërën prej dhuratave që përfshijnë iPhoneXs, GoPr Hero 7, SonyPlayStation 4, FujifilmInstaxMini, fanellë të ekipit të Kosovës në futboll dhe 11 GB internet në telefonin mobil.

Rregullat e lojës janë të thjeshta:

1) Postimi duhet të bëhet në profil publik, në mënyrë që të jetë i qasshëm për të gjithë pjesëmarrësit në lojë
2) Në përshkrimin e fotografisë, duhet të shkruhet: #KosovaFeston11 dhe @ipko.rrethiyt
3) Fotografia duhet të jetë origjinale e juaja
4) Pëlqimet (Like) duhet të jenë reale. Pëlqimet e rrejshme ju diskualifikojnë nga gara dhe
5) Fotografitë me përshkrimin #KosovaFeston11 dhe @ipko.rrethiyt, mund të postohen deri më 17 shkurt, ora 23:59. Çdo postim i mëvonshëm, pamundëson pjesëmarrjen në lojë. /Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar