LAJMI I FUNDIT:

Kosmonte Foods ju uron festat e fundvitit

Kosmonte Foods ju uron festat e fundvitit

Kompania lider në distribuimin e produkteve ushqimore, Kosmonte Foods, ua uron të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës, festat e fundvitit dhe Vitin e Ri 2023.

Kosmonte Foods mbyll vitin 2022 me sukses, duke tejkaluar një nga krizat më të mëdha ushqimore në nivel global, me ç’rast ka siguruar produkte të mjaftueshme ushqimore për të përmbushur tregun kosovar me produktet e top prodhuesve evropian.

Në kohën kur agresioni ushtarak i Rusisë mbi Ukrainën i prishi balancat e ekonomisë në mbarë Evropën, ishte Kosmonte Foods që në bashkëpunim me partnerët prodhues më të mëdhenj në Evropë arriti të sigurojë mjaftueshëm produkte ushqimore të freskëta, të ngrira dhe të thata për të mbuluar nevojat e tregut të Kosovës.

Gjatë vitit 2022 Kosmonte Foods e fitoi statusin Investitor Strategjik i Republikës së Kosovës me shumicë votash nga Kuvendi i Kosovës ku si pjesë e investimeve pritet të hapen mbi 300 vende të reja të punës dhe të fuqizohen fermerët vendorë me anë të dy fabrikave në partneritet me Zott dhe Perutnina Ptuj.

Kosmonte Foods në vitin 2022 ishte pjesë e Western Balkan Summit nga revista prestigjioze The Economist që arriti të mbledhë figurat kryesore ekonomike dhe politike të Ballkanit Perëndimor. Kosmonte Foods prezantoi të arriturat në përmbushjen e nevojave të tregut të Kosovës si dhe ishte në panelin ku i diskutua për krizën ushqimore globale.

Kompania Kosmonte Foods numëron mbi 400 puntorë duke aplikuar barazi gjinore dhe etnike, duke fuqizuar dhe promovuar femrat në të gjitha nivelet e kompanisë. Kosmonte Foods do të vazhdojë t’i shërbejë me përkushtim tregut të Kosovës duke sjellë vetëm produktet më cilësore të prodhuesve evropianë e botëror.

Urime festat e fundvitit…!