LAJMI I FUNDIT:

Konfiskohen aparate për lojëra fati në vlerë 15 mijë euro

Konfiskohen aparate për lojëra fati në vlerë 15 mijë euro
Reklama

Dogana e Kosovës ka ushtruar kontrolle në disa lokale të dyshuara për operim me lojëra të fatit pa licencë, në Prishtinë respektivisht në lagjen Dardania (Te Santea).

Aksioni ka filluar nga ora 20:00 dhe ka qenë i fokusuar në lokalet që janë identifikuar me herët si te dyshuara që operojnë ilegalisht me lojëra të fatit.


Sipas Doganës janë kontrolluar 5 lokale të identifikuara dhe dyshuara për veprimtari të pa licencuar të lojërave të fatit, në këtë rast janë konfiskuar mallra si vijon:

Lokal 1 pa mbishkrim janë gjetur 2 Aparate për lojëra fati dhe 3 shtëpiza për lojëra Keno, Lucky Balls dhe Racing Dogs te pa licencuara.

Lokal 2 pa mbishkrim pas kontrollit është hasur në 3 Aparate për lojëra fati të pa licencuara.

Lokal 3 pa mbishkrim ka qene i mbyllur mirëpo është vërejtur se kishte persona ne brendi, është hapur me ndihmën e Policisë dhe janë gjetur 2 Aparate për lojëra fati dhe 2 shtëpiza për lojëra Keno dhe Racing Dogs.

Lokal 4 pa mbishkrim pas kontrollit është hasur 3 Aparate për lojëra fati dhe 2 shtëpiza për lojëra Keno dhe Racing Dogs te pa licencuara.

Lokal 5 pa mbishkrim pas kontrollit është hasur ne 2 shtëpiza për lojëra Racing Dogs dhe Keno te pa licencuara.

Gjithsejtë janë konfiskuar 10 aparate të pa licencuara dhe 9 shtëpiza për lojëra Keno, Racing Dogs, Lucky Balls në vlerë të përgjithshme prej 15.200,00. /Telegrafi/

Në trend Ekonomi

Më shumë
EEEXPLORE Kosova –  Eksploro, përfshiju, fuqizo

EEEXPLORE Kosova –  Eksploro, përfshiju, fuqizo

SPEEEX
Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Mirjeta Hajzeraj
Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs - një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs - një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Telegrafi Jobs
Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Viva Fresh Store
Në dy vende, njerëzit shpenzojnë më shumë se sa fitojnë – ja sa para u mbesin në fund të muajit, evropianëve

Në dy vende, njerëzit shpenzojnë më shumë se sa fitojnë – ja sa para u mbesin në fund të muajit, evropianëve

Botë
Creative Hub të enjten në Prishtinë festoi hapjen e zyrës së tretë në SHBA

Creative Hub të enjten në Prishtinë festoi hapjen e zyrës së tretë në SHBA

Creative Hub Kosovo
Kalo në kategori