0Shares

Mbështetja e fermerëve nga komuna e Istogut me subvencione ka vazhduar kësaj radhe me shpërndarjen e makinave mjelëse, e cila përkrahje në këtë formë është duke u bërë që katër vjet radhazi.

Shpërndarjen e këtyre makinave e ka bërë kryetari i komunës Haki Rugova, ku me këtë rast tha kjo përkrahje është vazhdimësi e përkrahjes për fermerët, të cilën përkrahje do ta vazhdojnë ta bëjnë edhe vitin e ardhshëm.

“Sivjet kanë qenë 180 kërkesa dhe nuk kemi pasur buxhet të ju ndalojmë të gjithëve që kanë aplikuar, por kërkesat që kanë mbetur do të plotësohen vitin e ardhshëm”, tha Rugova, duke premtuar rritje të mbështetjes në bujqësi.

Ndryshe, Komuna e Istogut për të katërtin vit me radhë është duke përkrahur fermerët me makina mjelëse, ku sivjet në kuadër të këtij projekti janë ndarë 118 makina për 118 familje.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)