Petrol Company me çmime më të ulëta në vend 0.99 cent për litër në Diesel dhe Benzinë në këto pika: Preoc, Çagllavicë Bresje dhe Podujevë.

Zbritja do të zgjatë deri të mërkurën në mëngjes më 2 janar 2019.

Petrol Company do të vazhdojë t’i befasoj klientët e vet. /Telegrafi/