Kohët e fundit ka pasur spekulime se Porsche është duke punuar në një version të ri të Taycan, dhe kompania gjermane kohët e fundit la të kuptohet se diçka e re po vjen në Panairin Ndërkombëtar të Automjeteve në Mynih muajin e ardhshëm.

Taycan aktual arrin rezultate të jashtëzakonshme të shitjeve dhe është më i tregtueshëm në krahasim me modelet 911 dhe 718 të kombinuara. Sidoqoftë, pavarësisht sa i mirë është Taycan, Porsche e di se nevojitet përmirësim i vazhdueshëm për të qëndruar në krye.

Kjo është arsyeja pse Taycan merr një numër përmirësimesh për modelin e vitit 2022 për ta bërë atë një Taycan më tërheqëse dhe për të sjellë edhe më shumë kënaqësi.

Reklama

Përmirësimet përfshijnë versionin standard të Taycan dhe Cross Turismo. Për fillim, funksionet e kontrollit të temperaturës dhe karikimit janë përmirësuar, dhe Planifikuesi i Ngarkimit Turbo tani ngroh baterinë në një temperaturë pak më të lartë duke lejuar një normë më të lartë të karikimit të shpejtë, ndërsa përdorni nxehtësinë shtesë të përbërësve elektrikë për të përmirësuar rregullimin e temperaturës së baterisë.

Reklama

Opsioni Remote Park Assist është gjithashtu i disponueshëm, duke lejuar shoferin të parkojë në distancë dhe manovra të tjera parkimi përmes një telefoni inteligjent.

Sistemi mund të zbulojë automatikisht hapësirat e parkimit dhe t’i masë ato duke përdorur një sërë sensorësh dhe kamera të tjera, dhe nëse hapësira është mjaft e madhe, aplikacioni Porsche Connect mund të fillojë procesin e parkimit. Pastaj shoferi duhet të zbresë nga vetura.

Reklama

Porsche gjithashtu ka zgjeruar gamën me disa ngjyra të ndritshme duke përfshirë disa që janë shumë të njohura për modelin 911 (gjenerata 964).

Deri më tani, 65 ngjyra shtesë janë në dispozicion, duke përfshirë blu metalike të dritës së hënës, jeshile, Rubystar (makina në foto), blu Riviera dhe vjollce metalike.

Një version i ri i Taycan del zyrtarisht në treg në shtator. /Telegrafi/

Reklama