Ekzistojnë variante të ndryshme të këtyre vazove, nga ato në teknikën makrame deri te modelet më të thjeshta që varen me grepat më të zakonshëm

Zgjedhja e materialit varet nga ju, nëse do të jetë litar, tel, dru apo diçka krejt tjetër, nuk ka rëndësi, transmeton Telegrafi.

Është e rëndësishme që të përshtatet me ambientin dhe stilin e tarracës ose dhomës suaj.

Aktualisht, teknika më e popullarizuar e thurjes së mbajtëseve të varura për saksi, është ideale për hapësirat që janë në stilin e një enterieri natyral, i cili është e pasur me tonet e tokës.

Mbajtësit e metaleve janë idealë për apartamente dhe dhoma që janë bërë në një stil modern. Mund t’i gjeni në ngjyrë të zezë, gri, ari dhe bakri.

Litarin e zakonshëm thureni në atë mënyrë që në të të mund të vendoset saksia, por që të ketë fund të sigurt. Shabllonin sipas të cilit do ta lidhni, zgjidheni vetë.

Pak litar dhe një degë e zakonshme të cilin mund ta keni gjetur gjatë një shëtitjeje në mal, janë gjërat që do t’ju nevojiten për një detaj kreativ në tarracë apo në shtëpi.

/Telegrafi/