LAJMI I FUNDIT:

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe dhe pamjen më të bukur (Foto)

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe dhe pamjen më të bukur (Foto)

Linjat e theksuara dhe të veçanta nëpër vetura, nuk janë bërë që ato vetëm të duken bukur, por edhe të rrisin efikasitetin.

Reklama

Dizajnerët e kanë përshtatur dukjen me ligjet e fizikës, në mënyrë që makina të presë ajrin më lehtë dhe të ketë shpejtësi më të madhe, transmeton Telegrafi.

Në këtë mënyrë, automobilat lëvizin më shpejtë, teksa shpenzimi dhe ndotja e ambientit janë më të ulëta.

Por, cila nga këto ka pamjen më të mirë?

Më poshtë mund të shihni dhjetë modele me aerodinamikë të lartë dhe pamje të bukur. /Telegrafi/

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 2

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 3

Volkswagen XL1

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 4

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 5

Toyota Prius

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 6

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 7

Tesla Model 3

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 8

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 9

Audi A6

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 10

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 11

Jaguar XE

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 12

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 13

Mazda 3

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 14

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 15

Tesla Model S

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 16

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 17

BMW i8

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 18

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 19

Nissan GT-R

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 20

Këto janë dhjetë veturat me aerodinamikën më të madhe që janë në treg foto 21

Mercedes-Benz C-Class