0Shares

Më nuk do të shpenzoni para në preparate të shtrenjta për pastrim të atleteve, sepse ky truk i lirë kthen mbathjeve shkëlqimin dhe ngjyrën e mëparshme!

Nuk ekziston pluhur për rroba apo mjete për eliminimin e njollave të cilat lehtë mund t’ua kthejë atleteve shkëlqimin e mëparshëm, mirëpo ky truk tërësisht do t’i lëvizë kufijtë.

Ju nevojitet vetëm një mjet të cilin e ka çdo damë në shtëpi – acetoni!

Tingëllon e pabesueshme, mirëpo acetoni është mjeti i vetëm i cili lehtë heq ndotjet dhe njollat e verdha të cilat shpesh shfaqen në atlete të bardha, transmeton Telegrafi.

Pasi t’i pastroni atletet me aceton, lani me ujë të zakonshëm për shkak të neutralizimit të aromës dhe shmangies së reaksioneve alergjike të lëkurës ndaj acetonit. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)