Victoria Beckham është shfaqur në rrugët e Parisit me këtë pjesë rrobe e cila shumë lehtë do të mund të bëhej shenjë mbrojtëse e saj

Stili i viteve ’80 po kthehet në skenën e modës nëpërmjet dyerve të mëdha, transmeton Telegrafi.

Për këtë fitore stili dhe doze, Victoria i ka bashkuar getet me Chanel kardigan të gjatë.

Këtë pjesë rrobe e ka plotësuar, ndryshe veshje sportive, me shirita llastikë rrobash të cilat i ka kaluar nën taka të bardha.

Çanta të cilën e nënshkruan vetë disenjatorja gjithashtu ishte detaj efektiv mode.

Duke pasur parasysh që Vicky është e njohur për pantallona me këmbë të gjera, dashuria e saj e sapozbuluar ndaj geteve sugjeron lëvizje drejt nxjerrjes në pah të siluetës shtat-hedhur. /Telegrafi/