Çdokush mund ta bëjë këtë

Si gratë ashtu edhe burrat kryesisht vuajnë kur bëhet fjalë për këpucët. Sigurisht, ato, kurrë nuk janë të mjaftueshme.

Por edhe kur ka, është kryesisht një rrëmujë e vërtetë, transmeton Telegrafi.

Një përdoruese e TikTok-ut ka regjistruar një video në të cilën ajo tregon se si t’i palosni këpucët në mënyrë që askënd të mos e shqetësoni dhe në të njëjtën kohë t’i keni edhe afër, në mënyrë që të mund të gjeni lehtësisht këpucët që i dëshironi.

Ajo përdori mbajtësit e peshqirëve, të cilët mund t’i blini në çdo dyqan mobiliesh, dhe prej tyre bëri rafte këpucësh.

Ajo bashkoi mbajtësit në derën e gardërobës dhe krijoi rafte të improvizuara.

Në këtë mënyrë, këpucët nuk zënë shumë hapësirë dhe aty vendosen pa problem:

♬ Aesthetic – Xilo

/Telegrafi/