Në mendimet tuaja të rëndësishme qëndron vazhdimisht pyetja se ku do të jetoni që t’u krijoni kushte sa më të mira fëmijëve tuaj që po rriten.

Shikoni vazhdimisht për banesa të reja, për kushtet e të cilave nuk jeni shumë të sigurtë.

Megjithatë, ekziston një kompleks banesor, që ofron sigurt të gjitha kushtet më bashkëkohore si në Evropë.

Bëhet fjalë për Linda Premium Residence që po ndërtohet nga Al Trade Center e po konsiderohet ajka arkitekturore e kryeqytetit.

Me një plan unik e kushte fenomenale të jetesës të përshtatshme për një jetë si në perëndim, ju do të përmbushni të gjitha kërkesat që i keni në kokë për banesën e re.

Linda Premium Residence gjendet në një prej zonave më atraktive, ku do të shijoni perëndimin e diellit me pamjen kah kryeqyteti, teksa qasjen do ta keni po ashtu të lehtë.

Ky kompleks gjendet buzë rrugës A që lidhet me rrugbën B dhe me qendrën e qytetit.

Disa prej karakteristikave të Linda Premium Residence:

-Institucionin Parashkollor “Linda” e cila funksionon në hapësirat e komplekseve
-Furnizim të rregullt me energji elektrike 24h, ujë të pijshëm përmes sistemit te filtrimit 24h, dhe sigurim në hyrje të objekteve.
-Programi i lojalitetit në qendrat e Al Trade Market
-Restaurant dhe Market
-Sistemi Smart Home
-Hapësira të gjelbëruara

Për t’u bërë sa më shpejt me banesë të re, kontaktoni për më shumë informata në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsoruar