Shawnna Binks që ishte për pushime në Qipro, kërkoi ta fotografojnë, derisa mbante të bijën në prehër.

Gjithçka ishte në rregull, sikur këmba e vogëlushes të mos binte poshtë dhe këndin prej nga u shkrep fotografi, të mos ishte në atë pozitë, transmeton Telegrafi.

“Në mes të këmbëve ke diçka, e je e sigurt për bikinit që i ke veshur”, ka qenë një koment, në fotografinë që ajo e postoi në rrjetet sociale.

Këmba e vogëlushes

Kjo bëri që miqtë e saj ta shikojnë me kujdes postimin, ku duke sikur ka diçka eksplicite, megjithëse është një imazh i këndshëm nga pushimet. /Telegrafi/