Keni dëgjuar tashmë për sistemin Smart Home i cili përbën një risi për kompleksin më madhështor që po ndërtohet në kryeqytet, Linda Premium Residence.

Al Trade Center është përkujdesur që banesat të jenë sipas standardeve botërore dhe këtë e dëshmon edhe fakti se prezent është sistemi që i bën “shtëpitë e mençura”, Smart Home.

Eshtë e çuditshme kur e dëgjoni fllimisht, por shumë e mundur te Linda, pasi që ju do të keni në xhepin tuaj, shtëpinë tuaj.

Ju do të mund të keni përparësi të jashtëzakonshme që nga siguria e deri te detaje tjera që bën që ju të keni secilin detaj në telefonin tuaj falë sistemit Smart Home.

Por, cilat janë katër përparësitë e mëdha të Sistemit Smart Home?

– Monitoroni sigurinë tuaj në shtëpi me vetëm një aplikacion

– Përgjigjuni derës nga KU DO që jeni

– Kontrolloni elektronikën tuaj në shtëpi nga distanca – eliminoni rreziqet e ndryshme nëse harroni ndonjë mjet nga elektronika.

– Kontrolloni dritat dhe grilat e dritareve tuaj me anë të një aplikacioni të mençur të vendosur në shtëpi.

Sistmi Smart Home është një sistem që ju e dëshironi për vendbanimin tuaj për tërë jetën.

Për t’u bërë me një banesë të tillë të kompletuar në të gjitha aspektet, me sistemin Smart Home, bleni banesën në Linda Premium Residence nga Al Trade Center.

Kontaktoni për më shumë detaje në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

/Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar