Nuk ka asgjë më romantike sesa të kesh një shans për të shtruar pyetjen e madhe për dashurinë e jetës tënde.

Ju mund ta keni planifikuar këtë moment për një kohë të gjatë. Ose, nga ana tjetër, mund të keni qenë aq nervoz saqë as nuk e keni menduar se si do ta bënit propozimin tuaj.

Ky është një vendim i madh dhe një moment tepër i madh në jetën tuaj. Është absolutisht në rregull të merrni kohën tuaj për ta planifikuar atë siç duhet.

Nëse jeni duke kërkuar këshilla për propozimin perfekt dhe më të ëmbël për martesë, ne ju sjellim katër sosh:

Së pari, zgjidhni unazën perfekte

Nderimi i angazhimit të rrugëtimit tuaj nëpër jetë së bashku fillon me gjestin simbolik të një unaze. Tani, kjo nuk është vetëm një unazë e thjeshtë. Kjo është unaza juaj e martesës. Unaza që do ta mbani për gjithë jetën. Ju dëshironi të siguroheni që gjëja e parë që bëni është të blini unazën e përsosur.

Mendoni për personin tuaj që do të jetë partneri juaj për gjithë jetën. Personalizojeni unazën për t’iu përshtatur stilit të tyre, jo trendit të fundit. Ari, argjendi ose ari rozë janë tri nga zgjedhjet kryesore. Nga atje, mendoni për gurin dhe cilësimet rreth tij.

Zgjidhni kohën e duhur të vitit

Ku jetoni në botë mund të ndikojë shumë në stinët tuaja. Secila prej tyre ka një ambient tepër unik dhe romantik që mund të vendosë për propozimin tuaj. Pavarësisht nëse planifikoni të bëni një propozim dimëror me reshjet e para të borës ose dëshironi të prisni derisa luledielli të jetë në stinën e verës, ju dëshironi të zgjidhni atë që do të jetë më e mira për të nisur kapitullin tjetër të jetës suaj.

Disa nga periudhat më të njohura të vitit për t’u propozuar janë Krishtlindjet ose Viti i Ri. Por disa njerëz mund të mendojnë se kjo është paksa shumë klishe. Të tjerët mund ta shohin atë si tepër romantike. Ose ndoshta ka një moment specifik që ka ndodhur në jetën tuaj së bashku, si takimi juaj i parë ose hera e parë që i thatë të dua njëri-tjetrit. Kjo mund të jetë një alternativë e shkëlqyer për të rikrijuar skenën magjike.

Mendoni se ku do të propozoni

Ka një ton vendesh të ndryshme për të propozuar. Disa njerëz shkojnë në male sepse u pëlqen të ecin së bashku. Të tjerë gjejnë mënyra romantike për të propozuar në shtëpi, si për shembull, me një shfaqje kujtimesh duke ndarë një kërcim së bashku në kuzhinë.

Në fund të fundit, vendi ku vendosni të propozoni duhet të jetë një pasqyrim i llojit të personit dhe llojit të çiftit që jeni. Nëse jeni të ngecur për ide, mendoni për disa nga hobit që ju pëlqejnë të dyve. Nëse ju pëlqen të bëni shëtije, nxirreni partnerin tuaj për një lundrim në perëndim të diellit pranë një plazhi. Nëse jeni të dy udhëtarë të mëdhenj, lundroni në një arratisje romantike për të ngritur pyetjen.

Bëjeni atë ngjarje për partneritetin tuaj

Për ta përfunduar këtë, ajo që mund të shihni nga secila prej këtyre këshillave është se propozimi juaj perfekt i martesës duhet të jetë për personin që po kërkoni, si dhe për ju të dy si çift. Shmangni tendencat e mëdha dhe pyesni veten se çfarë ju bën të dy kaq unikë.

Çfarë është e veçantë për ju të dy apo për personin tuaj që do t’i bënte ata të kujtonin këtë ditë që ndryshon jetën? Ndoshta është vendndodhja, koha e vitit ose unaza që do ta vendosë të gjithë propozimin mbi dhe përtej pritshmërive të tyre. Vetëm mos harroni të bëni atë për ju të dy si çift dhe propozimi juaj do të jetë perfekt. /Telegrafi/