Sot, si dhe në të gjitha takimet me liderët që deri më tani janë mbajtur, së bashku me kryetarin e OBRM-PDUKM-ës, Hristijan Mickoski, e kemi treguar punën si një argument dinjitoz dhe ligjor kundër Kushtetutës dhe ligjeve të vendit, duke mbrojtur Maqedoninë dhe interesat kombëtare, shkruan profesoresha, Tanja Karakamisheva në profilin e saj në Facebook.

Reklama

“Maqedonia ka nevojë për vlera që nuk do të zbehet nga dielli i qeverisë kriminale të instaluar në vend për përdorim të disponueshëm! Maqedonia nuk do t’i lejojë që nën petkun e BE-së dhe NATO-s që të mbeten të pandëshkuar, tendera të organizuara kriminale dhe dëshira për të plaçkitur shtetin në çdo mënyrë të mundshme! Politikanët e tranzicionit do të duhet të largohen përfundimisht nga drejtimi i një anije që na sjell në një katastrofë kombëtare! Ata nuk kanë legjitimitetin për të folur për vlerat evropiane, për të cilat gjatë gjithë kohës janë fshehur! Maqedonia ka nevojë për një amësi të re dhe të ndryshme të qeverisë! Kemi njohuri, shkathtësi dhe cilësi që t’i tregojmë më shpejt ato vlera për qytetarët!”, thotë Karakamisheva, e cila shoqëroi Mickoskit në takimin e liderëve. /Telegrafi/

Reklama