Ritmi i shpejtë i jetës dhe obligimet e shumta rreth punës dhe familjes, shpesh sjellin kaos në shtëpi…

Obligimet e biznesit dhe kujdesi familjar nuk i lënë shumë hapësirë përkujdesjes në shtëpi, veçanërisht nëse kemi shumë gjëra dhe pak hapësirë për t’i vendosur në shtëpi.

Kështu që ndonjëherë duket se edhe para se të ktheheni, ka një cirk të tillë në shtëpi që preferoni të zhdukeni diku në fundjavë – dhe të thërrisni një shërbëtore.

Ne ju sjellim një listë me tri gjëra që e bëjnë shtëpinë ose apartamentin tuaj të mos duket kurrë i rregulluar, transmeton Telegrafi.

Shumë mbulesa

Reklama

Mbulesat e shtratit që thjesht hidhen mbi mobilie mund ta bëjnë shtëpinë të duket më e ngrohtë dhe më e këndshme, por nëse e teproni me to, thjesht do të duket e çrregullt.

Reklama

Nëse ju pëlqejnë batanijet dhe mbulesat, blini disa që përshtaten mirë me brendësinë, por mos e teproni sepse edhe nëse përzihen me hapësirën, shumë mbulesa krevati do të bëjnë që shtëpia të duket e çrregullt, e mbushur me njerëz dhe e çorganizuar.

Shumë dekorime

Gjërat e vogla dekorative do të tërheqin vëmendjen e të gjithëve, por kur ka shumë të tilla, shtëpia thjesht duket e çrregullt. Kjo është veçanërisht e vërtetë në hapësirat e vogla, të cilat duken të mbushura me njerëz.

Reklama

Përveç kësaj, shumë detaje të vogla kërkojnë pastrim më të detajuar dhe më të gjatë, sepse pa këtë, pluhuri dhe papastërtia do të grumbullohen mbi to.

Shumë jastëkë

Pavarësisht se sa rehat jeni shtrirë mbi një grumbull jastëkësh, fakti është se hapësira duket e çrregullt për shkak të tyre. Shumë jastëkë mund t’i japin shtëpisë një pamje të çorganizuar dhe të rrëmujshme.

Reklama

Pra, para se të blini një tufë jastëkësh, mendoni se si do të duket shtëpia juaj. /Telegrafi/