Aktorja Michelle Pfeiffer së fundmi ndau një foto në Instagram pa vënë fare grim dhe ka sfiduar një ortek komentesh pozitive

“Kur merreni me aktrim, atëherë jeni të dënuar të shikoni procesin e plakjes në ekranin e madh, i cili nuk është as i thjeshtë dhe as i natyrshëm dhe shumë pak ndikon në vetëbesim”, thotë ajo, transmeton Telegrafi.

Këto janë truqet dhe zakonet në të cilat ajo betohet:

1. Ushqimi vegan për fytyrë pa rrudha

“Mendoj që për dukjen e lëkurës sime më së shumti ka meritë ushqimi vegan. Më janë nevojitur disa javë për t’u mësuar me konsumimin e vetëm pemëve dhe perimeve, por më duhet patjetër të theksoj që as para kësaj nuk kam qenë adhuruese e madhe e produkteve të mishit”.

“Për fat të keq, unë u bëra e vetëdijshme për rëndësinë e një diete vegane mjaft vonë, por shpresoj se do të jem në gjendje të ngadalësoj së paku pak procesin e plakjes.”

2. Ushtrimi i rregullt dhe gjumi i mjaftueshëm

“Sekreti i dukjes sime është, përveç ushqimit vegan, ushtrimi i rregullt, gjumi i mjaftueshëm dhe buzëqeshja të cilën nuk e heq nga fytyra. Kur është fjala për ushtrimin, më së shpeshti vrapoj, mirëpo kënaqem edhe në ushtrimet e pilatesit dhe alpinizëm”.

3. Përmirësimet e imëta estetike i ka praktikuar

“Unë nuk kam asgjë kundër operacioneve plastike dhe mendoj se të gjithë ata që duan, duhet të korrigjojnë atë që nuk u pëlqen.”

“Unë duhet të pranoj që botoxi nuk është i preferuari im, e pranoj që shkoj herë pas here në trajtime, por nuk përpiqem të ndryshoj plotësisht dukjen time personale. Duhet të jesh e matur në gjithçka”. /Telegrafi/