Problemi i thembrave të çara mund të jetë shumë i pakëndshëm dhe i dhembshëm.

Nëse nuk dëshironi të shpenzoni para në preparate dhe kremra, kjo është mënyra e vërtetë për ju se si sa më parë ta eliminoni këtë problem.

Një limon, përkatësisht lëvorja e tij është ilaç i përsosur për thembrat e çara madje gjithsesi edhe tretman më i lehtë dhe më i shëndetshëm, transmeton Telegrafi.

Merrni një limon i cili është mjaftueshëm i madh në mënyrë të mbulojë tërë thembrën.

Priteni limonin në dy pjesë, shtrydhni tërë lëngun dhe lëreni të mbetet vetëm lëvore, sikur e shtrydhi për të bërë limonadë.

Natyrisht, lëngun e shtrydhur mund ta bëni limonadë dhe të freskoheni derisa ta mbani limonin në thembra.

Përpiquni që të jetë i vendosur në pjesën më të vrazhdë të thembrës dhe të mund të mbathni çorapet.

Mbase do t’ju duket e pazakonshme në fillim, por do të mësoheni.

Lëreni lëvoren e limonit të qëndrojnë më së paku një orë, mirëpo më mirë do të jetë ta lini gjatë tërë natës në mënyrë që të arrihet efekti i plotë.

Do të vëreni përmirësim të dukshëm në mëngjes dhe pas disa tretmanëve këmbët do të bëhen të buta dhe të lëmuara.

Provoni edhe vetë në shtëpi dhe do të kurseni para, në vend të pedikyrit dhe preparateve për kurim të thembrave, sepse kjo është zgjidhja më efikase. /Telegrafi/