Te migrena ilaçet zakonisht dështojnë, prandaj provoni këtë metodë

Një numër i madh njerëzish në gjithë planetin vuan nga migrena, dhembje pulsuese të fuqishme koke, të shoqëruara me të vjella dhe ndjeshmëri ndaj dritës apo zërit, transmeton Telegrafi.

Shumicës së njerëzve gjatë secilit sulm të migrenës u duket se do të çmenden.

Te dhembja e këtillë ilaçet e zakonshme më së shpeshti nuk ndihmojnë, ndërkaq të tjerat janë shumë të forta dhe kanë shumë efekte të padëshirueshme, që nuk është edhe aq e shëndetshme të merren shpesh.

Prandaj, çdo zgjidhje alternative është e mirëseardhur, posaçërisht nëse është pa para.

Ne po ju sjellin “ilaçin tingullor”, xhirimin audio të muzikës ambientale e cila, besuat apo jo, shëron migrenën!

Këta tinguj të zgjedhur në mënyrë speciale në turrin tuaj dërgojnë frekuenca subtile, të ashtuquajtura “binaural bits” dhe në atë mënyrë ju lirojnë nga dhembja dhe tensionet e padurueshme. /Telegrafi/