Zott ka vendosur t’ju befasojë me dhuratën e parë para fillimit të pranverës, përmes shijes së pa rezistueshme të Jogobellës.

Përzierja origjinale e copëzave të frutave nga dredhëza dhe boronica me jogurtin më të kërkuar në botë, në dy shije të ndara, kanë dal në treg me paketimin prej dhjetë copash, dy prej tyre ju vijnë FALAS nga Jogobella.

Një dhjetëshe (10) që nuk ia vlen t’ju humb për asnjë arsye, aq më tepër që sasia është e limituar dhe oferta vlen vetëm për ditët e mbetura të muajit mars.

Të dy këto fruta kanë shumë përfitime për organizmin tuaj, të nevojshme në kohën e ndërrimit të stinëve.

Dredhëza ka më shumë vitaminë C sesa limoni ose grejpfruti. Ato janë të pasura edhe me vitaminë PP që rregullon nivelet e oksigjenit në gjak, si dhe kanë veti shëruese në përmirësimin e metabolizmit dhe pastrimin e rrugëve të zorrëve.

Ndërsa, boronica është fruti më i shëndetshëm në botë për arsye të aftësive antioksiduese që ka, krahasuar me 40 lloj frutash të tjera.

Ato japin rezultate të mëdha në luftën kundër plakjes si dhe në masë të madhe ruajnë shëndetin e zemrës dhe ngadalësojnë plakjen e trurit.

Paketimin e jogurtëve të Jogobella me dredhëz dhe boronicë, i gjeni në shumë prej marketeve dhe dyqaneve më të afërta në lagjet tuaja.

Provojeni dhe mësojeni se pse gjithsecili që i ka provuar u ka dhënë dhjetëshe në cilësi dhe origjinalitet, copëzave të frutave të përziera me jogurtin që ofron vetëm Jogobella.

(artikull i sponsorizuar)