LAJMI I FUNDIT:

Jeta, në fije të perit: Kërcimi i frikshëm – nga njëri shkëmb te tjetri, në lartësinë e 365 metrave! (Video)

Jeta, në fije të perit: Kërcimi i frikshëm – nga njëri shkëmb te tjetri, në lartësinë e 365 metrave! (Video)
***MANDATORY BYLINE PIC BY Shaka Brah / Caters News *** - (PICTURED: Brage Hernes Gsvr flips in the air between two rocks.) - A group of stuntmen have carried out what looks like an impossible task flipping between rocks 1200 feet above the picturesque town of Svolvr, Norway. Jarl Hernes Gsvr, 24, captured the incredible video of his brother, Brage Hernes Gsvr, 18, fearlessly flipping on the iconic Svolvrgeita, the top of a popular climbing route. Brage, a student from Oslo, climbed the summit with three others as two stayed behind to film. SEE CATERS COPY.

Brage Hernes Gasvaer është rrotulluar nga njëri shkëmb – i lartë 365 metra – dhe ka rënë te tjetri që ishte paralel me të, e që ndodhet në Svolvaer të Norvegjisë.

Reklama

I riu 18-vjeçar e ka shfrytëzuar këtë vend të njohur për ngjitje, për të bërë rrotullimin që nuk është parë ndonjëherë më herët, transmeton Telegrafi.

Derisa mbahej i lidhur me litar nga vëllai i tij, dy miq e filmonin momentin dramatik, që për fat të mirë përfundoi me sukses.

“Do të duhej të bëja një provë, por nuk kisha mundësi. Vetëm numërova deri në tre dhe u hodha. Poshtë shkëmbinjve është një varr dhe menjëherë mendova se mund të bëhej edhe i imi, por shpëtova”, ka thënë ai.

“Me vështirësi po rrotullohem në dysheme, e lëre më në maje të shkëmbinjve” është një koment lidhur me rastin. /Telegrafi/