Ky model flokësh, disi na kujton disi prerjet e flokëve që ishin të njohura në vitet nëntëdhjetë. Nëse keni menduar të shkurtoni flokët tuaj, provoni këtë model që është sa i bukur dhe praktik

Reklama

Modeli i flokëve bob ka qenë në fron prej vitesh. I kemi mbajtur prej të paktën një dekade dhe duke qenë se është gjithmonë në modë, shpesh ka modele flokësh që janë variante të saj.

Nëse keni menduar që njëherë t’i shkurtoni flokët, provoni këtë model të ri i cili njëherësh është tepër i mrekullueshëm dhe praktik, transmeton Telegrafi.

Sivjet është i popullarizuar bobi pak më i shkurtër. Është shumë i thjeshtë dhe i denjë, por edhe praktik.

Duket glamuroz, por mund të stilizohet lehtë. U rri mirë pothuajse çdo tipi flokësh, posaçërisht grave të cilat dëshirojnë të kenë një vëllim plotësues.

Arrin deri te nofullat dhe është ideal për ditët më të ftohta. Nuk do t’ju kapet as në penj shalli dhe mund ta stilizoni lehtësisht. Kur thahen, thjesht ktheni majat nga brenda. Është e thjeshtë.

Ky bob quhet “Jawbone bob”, dhe na rikujton pak stilet e flokëve të cilat kanë qenë të popullarizuara në vitet nëntëdhjetë. Nëse keni menduar që t’i shkurtoni flokët, provoni këtë stil të ri flokësh.

/Telegrafi/