Çifti Luan-Luan është ajo dyshja që duket se tërheq vëmendjen kudo që shkojnë. Ata janë gjithmonë duke buzëqeshur, dhe kur lëvizin, janë plotësisht të sinkronizuar.

Mendoni të sapomartuarit dy Luanë, Jennifer Lopez dhe Ben Affleck, të cilët duket se nuk ngopen me njëri-tjetrin. Por si janë ata në të vërtetë kur janë vetëm ata të dy? Kur dilni me dikë që ka të njëjtën shenjë të zodiakut si ju , marrëdhënia mund të shkojë në çdo mënyrë.

Në fund të fundit, tiparet më të mira dhe më të këqija të partnerit tuaj do të jenë të ngjashme me tuajat.

Dhe kur keni të bëni me një shenjë që njihet si e egër, dramatike, pasionante, stuhishme dhe intensive, mund të prisni një udhëtim argëtues. Përputhshmëria e dy Luanëve tregon pse ky çift i zjarrtë kanë atë që duhet për të qëndruar gjatë gjithë jetës.

Tri shenjat e zodiakut që kanë më shumë gjasa të jenë shpirtat binjakë të Luanit Tri shenjat e zodiakut që kanë më shumë gjasa të jenë shpirtat binjakë të Luanit

“Dy Luanët së bashku mund të bëjnë përrallën përfundimtare”, thotë astrologia Clarisse Monahan për Bustle. Në astrologji, Luani sundon zemrën , duke i bërë ata një nga shenjat më të pasionuara dhe romantike.

Ata e njohin mirë artin e miqësisë dhe priren të marrin drejtimin kur bëhet fjalë për dashurinë. Si një partner romantik, Luanët priren të jenë super bujarë dhe pak “teatralë” kur bëhet fjalë për planifikimin e takimeve ose shfaqjen e dashurisë.

Gjashtë shenjat e zodiakut që do të kenë gushtin më me fat Gjashtë shenjat e zodiakut që do të kenë gushtin më me fat

Nga ana tjetër, Luani mund të bëhet pak posesiv “në pushtimin e dashurisë”. Sipas Monahan, ata duhet të kenë adhurim të plotë nga tjetri i tyre i rëndësishëm.

Nëse ndihen sikur nuk po marrin vëmendjen që meritojnë, mund të jenë të pakëndshme të jenë pranë. Më shpesh sesa jo, xhelozia e një Luani rrjedh nga dëshira e tyre për vlerësim. Për sa kohë që ata ndihen si numri një në jetën e partnerit të tyre, nuk duhet të ketë asnjë problem. /Telegrafi/