Kanë vazhduar protestat kundër vendimit të kryetarit të Maqedonisë Gjorgje Ivanov për të liruar nga përndjekjet penale funksionar shtetëror dhe funksionar nga opozita, njofton Telegrafi Maqedoni.

Protestuesit kanë thyer dritaret e zyrës së kryetarit të shtetit Ivanov, zyrës së ministrisë së drejtësisë, parlamentit dhe kanë gjuajtur qeverinë e Maqedonisë.

Policia ka maltretuar dhe ka rrahur protestues. Mediat botërore si Ruptly, BalkanInsight, Balkan Newsbeat, CNN, BBC, DailyMail kanë raportuar për dhunën nëpër rrugët e Shkupit. Gjithashtu është lënduar edhe një fotoreporter i gazetës Vecer./Telegrafi/

Protesta 145

Protesta 144

Protesta 143

Vajzat

Gazetari i lenduar 4

Gazetari i lenduar 3

Gazetari i lënduar

Protesta 136