Nuk ka qenë kurrë më lehtë që të bëheni me telefon, pasi IPKO në bashkëpunim me IuteCredit kanë bërë të ditur ofertën më të mirë të këtij viti.

Oferta e re nga institucioni financiar, IuteCredit me kompaninë IPKO vjen tejet e volitshme dhe e përballueshme për të gjithë.

Me pagesa deri në 12 këste ju mund të blini telefonin e preferuar vetëm me letërnjoftim.

Brendet e telefonave të mençur si Samsung, Xiaomi, Vivax apo Blackvierë, me çmimi fillestar nga 12.86 euro në muaj.

Kjo nuk është e tëra, pasi me ofertën nuk do të duhet të mendoni për internet apo minuta, pasi 100 minuta, 200 sms dhe 1 GB internet vijnë falas për çdo muaj, për një vit të tërë.

Modelet të cilat mund të bëhen tuajat me ofertë janë:

Samsung Galaxy J4+ 2018 DS
Samsung Galaxy A7 DS 2018
Xiaomi REDMI S2 32GG
Xiaomi Mi A2 Lite 64 GB
Xiaomi Redmi 6A 16GB
Vivax Fly V1 4G
Blackview A20 Pro 4G

Përveç telefonëve me ofertën speciale, IuteCredit ua mundëson blerjen e telefonëve deri në 12 këste vetëm me letërnjoftim për të gjithë telefonat që janë në shitje nga IPKO.

Për të marrë më shumë informata rreth specifikave të telefonëve dhe kësteve mujore, vizitoni dyqanin më të afërt të IPKO-s apo klikoni KËTU /Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar