Blerësit e iPhone 13 dhe iPhone 13 Pro tani do të jenë në gjendje të përdorin dy eSIM në një iPhone të vetëm në të gjitha tregjet.

Sipas lajmeve të iPhone 13, iPhone 13 dhe iPhone 13 Pro do të jenë telefonat e parë inteligjentë të Apple që mbështesin eSIMS të dyfishtë.

Blerësit e iPhone 13 dhe iPhone 13 Pro tani do të jenë në gjendje të përdorin dy eSIM në një iPhone të vetëm në të gjitha tregjet.

Prezantohet iPhone 13 - mësoni karakteristikat dhe shumëçka tjetër rreth ngjarjes së vitit në Apple Prezantohet iPhone 13 - mësoni karakteristikat dhe shumëçka tjetër rreth ngjarjes së vitit në Apple

iPhone 13 u njoftua të martën (sonte) në ngjarjen e Apple “California Streaming”. Formacioni i ri përfshin iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max.

Apple do të hapë para-porositë të premten, 17 shtator, me porosi që do të dërgohen në 24 shtator. /Telegrafi/