LAJMI I FUNDIT:

Interex nis projektin “Pemë më shumë në qytetin tim”

Interex nis projektin “Pemë më shumë në qytetin tim”

Dita Botërore e Mjedisit është një ditë festive e cila organizohet më datën 5 qershor të çdo viti.

Kjo datë është mjeti kryesor i OKB-së për inkurajimin e vetëdijes dhe veprimit për mbrojtjen e mjedisit tonë në nivel global dhe lokal.

Pikërisht në këtë ditë, Interex së bashku me Komunën e Prishtinës, kanë mbjellur pemë tek rruga “Enver Maloku”, duke ia shtuar gjelbërimin kësaj lagjeje.

Interex këtë donacion e ka bërë në kuadër të projektit “Pemë më shumë në qytetin tim”.

Ndërsa, ky projekt ka nisur në Prishtinë dhe do të vazhdojë edhe në komunat e tjera.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

Korporata Rugove
Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Petrol Company
Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Vitaland
Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Suksesi i jashtëzakonshëm i rTrust - mbi 4000 nënshkrime elektronike në më pak se një muaj

Ekonomi
Kalo në kategori