Pamjet e zonës 51 kanë dalë nga një pilot i cili fluturoi pranë bazës sekrete në Ditën e Krishtlindjes – dhe teoricienët e konspiracionit kanë vërejtur një strukturë të çuditshme brenda njërit prej hangarëve.

Piloti Gabe Zeifman ka shpërndarë imazhet e tij të pas një fluturimi më 25 dhjetor.  Zeifman, i cili është një fotograf amator, fluturoi me aeroplanin e tij të vogël Cessna 150 rreth Liqeni i thatë Papoose afër bazës ushtarake, transmeton Telegrafi.

Zona 51 mund të shihet në disa nga imazhet, dhe disa njerëz po komentojnë mbi një strukturë të çuditshme trekëndore brenda një hangari.

Objekti është i paqartë dhe nuk mund të përcaktohet saktësisht se çfarë është, por ende ka gjuhë të teoricienëve të konspiracionit.

Një person shkroi në Twitter: “Një objekt misterioz trekëndësh ishte parë në një hangar të zonës 51”.

Një person tjetër tha: “Më pëlqen kur qeveritë ‘e lënë derën hapur’ që bota të vështrojë atë që po ndodh fshehurazi”.

Një i tretë tha: “Unë jam i befasuar që ata e lejuan atë të afrohej kaq afër. Por ja, edhe qeveria amerikane pranon se UFO-të janë reale”.

Zona 51 është emri i njohur për një bazë të Forcave Ajrore të Shteteve të Bashkuara në Groom Lake në shkretëtirën Nevada, 85 milje (135 km) në veri të Las Vegas.

Ajo që ndodh brenda është jashtëzakonisht e fshehtë, me publikun të mbajtur larg nga shenja paralajmëruese dhe roje të armatosura. /Telegrafi/