Për shkak të mungesës së lagështisë në lëkurë, ushqimit të pashëndetshëm, mungesës së kujdesit dhe këpucëve të këqija, ju shpeshherë mund të keni probleme me këmbë – e posaçërisht nga thembrat e çara.

Sidoqoftë, ekziston një ilaç që mund t’ju ndihmojë ta zgjidhni këtë problem, e madje edhe venat varikoze, transmeton Telegrafi.

Ky ilaç natyral i përmban vetëm dy përbërës dhe përgatitet shumë lehtë.

Përgatitja:

10 aspirina i thërrmoni dhe i vendosni në një gotë me 250 ml alkool (70% alkool).

Lëreni produktin të qëndrojë një apo dy ditë.

Përdorimi:

Përzijeni produktin çdo natë dhe zhyteni një copë pambuku në të. Copën e pambukut pastaj e vendosni në thembra, e mbështillni me ndonjë qese dhe i mbathni çorapet.

E lini ashtu tërë natën.

Mëngjesin tjetër, i pastroni këmbët dhe i thani me peshqir.

Pasi t’i keni bërë këtë, i lyeni këmbët me ndonjë krem yndyror dhe brenda 10 dite do t’i vëreni rezultatet. /Telegrafi/