Pas pandemisë globale nga COVID-19, ne duhet të mbajmë distancën dhe të mos takohemi me shoqet, gjyshet, etj.

Më poshtë, transmeton Telegrafi, gjeni disa nga dhurata që mund t’i gëzojë një mike apo anëtar i familjes nga distanca:

/Telegrafi/