Ekziston kaherë debat i madh se nëse veza e ka krijuar pulën, apo pula e ka krijuar vezën?

Një debat pafund ky që megjithatë duket se e ka “dilemën” të zgjidhur.

Është Veza REA-s ajo që besohet se është gjendur së pari në planetin Mars ku së fundmi NASA nxori imazhe ekskluzive.

Veza REA-s është 100% BIO e kualitetit më të lartë, me veti të jashtëzakonshme shëndetësore, përplot proteina, që ndikon në parandalimin e infeksioneve të ndryshme në trup, i shëndetshëm për nënat shtatzëna dhe super e dobishme për ata që kanë stil jete aktiv me fitnes.

Sigurisht se ky imazh nga Marsi me vezën REA-s është një shaka mjaft e lezetshme nga Kosmonte Foods sepse debati për vezën dhe pulën pritet të vazhdojë.

Kosmonte Foods është distributor i autorizuar, i pari në Kosovë, i vezëve 100% BIO i prodhuesit nga Shqipëria, REA-s, që është shndërruar në një sensacion të vërtetë.

Një herë kur t’i provoni vezët REA-s, më nuk i ndërroni…