Nën patronatin e Rotary Club Prishtina, të mërkuren në ora 19:00, në Swiss Diamond Hotel, organizohet ngjarja “Shëndeti dhe Suksesi”, në të cilën do të ligjërojë medituesi dhe studiuesi i fizikës kuantike e mjekësisë alternative, Hetem Ramadani.

Aty do të diskutohet rreth praktikave të suksesit.

Temat që ai do t’i shtjelloj janë:

Si mund të jemi të suksesshëm pa stres?

Si mund të jemi të fokusuar përkundër kërkesave të shumta ndaj neve?

Cilat janë hapa kryesorë për një shëndet të shkëlqyer?

Të hyrat nga shitja e biletave do të përdoren për blerjen e aparatit ECHO për Qendrën e Mjekësisë Familjare në Prishtinë. /Telegrafi/