Thuhet se reshjet e prillit sjellin lule maji, kështu që mund të besojmë se hëna e re e majit 2021 do të lulëzojë me mundësi.

Kjo hënë e ëmbël dhe sensuale lulëzon në qiell sonte dhe po sjell një ndjenjë energjie freskuese por ende të bazuar në qëllimet tona të pranverës.

Të gjithë mund ta përdorin këtë rivendosje me fat hënore në avantazhin e tyre, por nëse jeni një nga shenjat e zodiakut ku hëna e re e majit 2021 ndikon më shumë, atëherë do të jetë një kohë edhe më e fuqishme.

Hëna e re e majit zhvillohet në shenjën punëtore të Demit, duke e bërë atë hënën e re premierë të sezonit të Demit 2021. Kjo energji na kërkon të rregullojmë fokusin në qëllimet tona të prekshme dhe të jemi pragmatikë në lidhje me mënyrën se si bëjmë arritje, kështu që është një kohë e shkëlqyeshme për të vendosur disa synime të hënës së re – veçanërisht nëse lidhen me tema të Demit si dashuria, paraja ose vlerat.

Meqenëse dielli dhe hëna po afrohen në Dem, ne do të dëshirojmë të zbatojmë qëndrimin e tij të ngadaltë dhe të qëndrueshëm kur bëhet fjalë për qëllimet tona.

Më poshtë ua sjellim tre shenjat që duhet ta shfrytëzojnë sa më mirë këtë hënë për të vendosur qëllimet e tyre.

Demi (20 Prill – 20 Maj)

Kjo është hëna juaj e re, Dem! Si dielli ashtu edhe hëna do të bashkojnë forcat në shtëpinë tuaj ultra-personale të vetvetes, kështu që kjo është një kohë e fuqishme për të vendosur qëllime për veten tuaj, për ta vendosur veten në vend të parë dhe për t’u përqendruar në dëshirat më të mëdha. Mos u shqetësoni për atë që mendon dikush tjetër.

Luani (23 korrik – 22 gusht)

Ju jeni të apasionuar pas punës, dhe të lini një gjurmë në botë është e rëndësishme për ju. Kjo është arsyeja pse kjo hënë e re në shtëpinë e karrierës dhe imazhit publik do të ndihet domethënëse. Tani për tani, keni një shans të krijoni disa shtigje të reja interesante profesionale për veten ose të filloni projekte të reja që mund të sjellin sukses të qëndrueshëm.

Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)

Kjo hënë e re po godet sektorin e partneriteteve të grafikut tuaj, që do të thotë se është koha të merreni seriozisht me këtë pjesë. Cilat janë qëllimet tuaja të marrëdhënies, Akrep? Shkoni thellë dhe sqarohuni me veten për atë që dëshironi të përkushtoheni, edhe nëse ky eksplorim ju çon në disa rrugë të papritura. Dinamikat e marrëdhënieve tuaja janë në një gjendje fluksi, që do të thotë se do të kërkohen shumë biseda të sinqerta dhe kufij të vendosur. /Telegrafi/