Heineken ka prezantuar një frigorifer autonom të birrës (Beer Outdoor Transporter ose BOT). Mund të përdoret jashtë dhe mund të mbajë deri në 12 kanaçe birrë.

Reklama

Ky frigorifer i vogël është i ngjashëm në dizajn me robotin WALL-E nga karikatura me të njëjtin emër.

Gjëja më e mirë është që të ndjek në gjurmët kudo që të shkosh.

Heineken BOT ftohet shumë më mirë se jeleku i Smooth Operator, të cilin Keystone Light prezantoi në fillim të këtij muaji.

BOT do të jetë në dispozicion në një botim të kufizuar. Mënyra e vetme që mund ta blini është të hyni në konkursin Heineken i cili do të zhvillohet nesër. /Telegrafi/

Reklama