Krushqit në fushat e orizit. Kjo është dasma më e veçantë që mund të keni parë ndonjëherë.

Një çift vendosi të bënte dasmën e tij duke organizuar një ceremoni të veçantë.

Krushqit të veshur me të kuqe dhe me çadër të kuqe në dorë ecën një nga një nëpër fushat e Guangxi të Kinës për të marrë pjesë në dasmën që do të mbahej në Longsheng .

Ata shoqëruan nusen në shtëpinë e dhëndrit. Për ta e kuqja është simbol i fatit. Ato imituan dragoi në paradën për vitin e ri kinez. /oranews/