Sot (enjten 7 mars) në lagjen “Arbëria” bëhet hapja edhe e një tjetër Marketi “Albi”, dhe për të festuar bashkë sjellim ofertat më të mira në treg.

Edhe një herë, rrjeti i marketeve Albi ka treguar në vazhdimësi përkushtimin dhe sjelljen e produkteve të ndryshme sa më afër konsumatorit.

Me një pamje atraktive dhe me produkte të freskëta vendore dhe të tjera produkte të cilat i sjellim nga vende të ndryshme të botës, që do të jenë gjithashtu pjesë e marketit të ri, konsumatorët e kësaj lagjeje e kanë më të lehtë të furnizohen duke i përmbushur kërkesat e tyre ditore.

Për shkak të interesimit të madh Albi Market bënë hapjen e pikës së 15 në lagjen “Arbëria”.

Ne ju ftojmë që të bëheni pjesë e hapjes tonë, dhe ju ftojmë të përfitoni me zbritjet e shumta që ju dhurojmë!
Albi Market për çdo familje!

Më poshtë mund ta gjeni fletushkën e zbritjeve për të ju informuar më shumë lidhur me produktet dhe zbritjet. /Telegrafi/

Artikull i Sponsoruar